Open dagen

 

Welkom bij het Avicenna College. Volgend jaar ga je naar het voortgezet onderwijs, spannend! Inmiddels heb je van je basisschool een voorlopig schooladvies ontvangen. Tijd om te kijken welke school bij jou past!  Leuk dat je een open dag van het Avicenna College wilt komen bezoeken. Je zal tijdens de open dag informatie krijgen over onze school en een rondleiding krijgen langs al onze prachtige lokalen! Onze docenten en leerlingen staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
 
Op 20, 26 januari en 3 februari vinden er open dagen plaats. De open dag op 20 januari is speciaal voor havo, havo/vwo en vwo leerlingen.
 
In verband met Corona houden wij ons aan de RIVM regels. Dit houdt in dat wij niet te veel leerlingen en ouders in één keer mogen rondleiden. Vandaar dat wij werken met een tijdslot. Meld je aan via de onderstaande link. Je bent als leerling van harte welkom om met één ouder langs te komen! Als een tijdslot vol is kan je een ander tijdslot kiezen. De aantallen zijn beperkt dit in verband met COVID 19, wij hanteren de RIVM regels:  houd 1,5 meter afstand, desinfecteer uw handen bij de ingang, draag een mondkapje. Blijf thuis als je niet lekker bent.

 

 

Klik op onderstaande link om je aan te melden:

 

https://opendag.avicenna-college.com/