Beveiligingsincident melden

Bij Avicenna College hebben we de veiligheid en het welzijn van onze gemeenschap hoog in het vaandel staan. We begrijpen dat het melden van incidenten een belangrijk aspect is om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt en dat eventuele zorgen serieus worden genomen.

Om deze reden hebben we een speciale pagina gemaakt waarop je incidenten kunt melden. Als je getuige bent van een voorval dat onze aandacht vereist, kun je de volgende pagina bezoeken: klik hier om pagina te bezoeken

Deze pagina is ontworpen om het proces zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Je kunt de taal selecteren (Nederlands in dit geval) en het incidentenrapport invullen. We moedigen je aan om zo gedetailleerd mogelijk te zijn bij het beschrijven van het incident, zodat we een volledig beeld kunnen krijgen van wat er is gebeurd.

Ons team zal vervolgens je melding zorgvuldig beoordelen en passende maatregelen nemen. We waarderen je inzet om bij te dragen aan een veilige omgeving voor iedereen op Avicenna College.