Nieuws

Cambridge Engels

Nieuw op het Avicenna College! Cambridge Engels voor alle eerstejaars 2020-2021 MAVO/HAVO/VWOWil jij je Engels tot een hoog niveau ontwikkelen, vind je het leuk om actief aan het werk te gaan en wil je wellicht later internationaal studeren of aan het werk gaan? Dan is Cambridge English iets voor jou!

Vanaf komend schooljaar zal Cambridge English als nieuw vak geïntroduceerd worden op het Avicenna College. Omdat wij streven naar excellent onderwijs hebben wij besloten om dit nieuwe en unieke programma als extra vak aan te bieden op het Avicenna College. Je zult hier onder andere op levensechte situaties voorbereid worden en je zult klaar gestoomd worden voor je verdere opleiding op het mbo/hbo of wo. Kortom, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid wordt op je vervolg studie en je professionele toekomst. Het programma duurt vier jaar wat afgesloten zal worden met een certificaat van de British Council! Hoe tof is dat? Dat kun je goed gebruiken op je CV, om jezelf te onderscheiden!

Meld je dus zeker aan voor het komend schooljaar 2020-2021. Dit kan bij de inschrijving, door op het inschrijvingsformulier aan te vinken dat je Cambridge English als extra vak wilt.

Geïnteresseerd geraakt? Vragen? Kom langs op onze open dagen!
Of mail naar m.harrou@avicenna-college.com