Nieuws

Geslaagd

Geslaagd! Aan alle geslaagden: Gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! Wat een uniek diploma hebben jullie te pakken voor VWO, HAVO of VMBO. Een diploma met een grote plus zelfstandigheid. Een echte topprestatie in deze bijzondere tijd. Van harte gefeliciteerd. Wij zijn enorm trots op al onze examenleerlingen.
 

De afname van de centraal examens zijn als gevolg van Covid 19 dit schooljaar anders gepland dan wij normaal gewend zijn. Leerlingen hebben de mogelijkheid gehad hun examens gespreid over 2 tijdvakken en eventueel een 3de tijdvak te maken. Veel van onze leerlingen hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. 

Het heeft van iedereen enorm veel gevraagd om zich aan te passen aan de omstandigheden. Thuisonderwijs, hybride lessen, bijspijkeren van achterstanden, maatwerk, alles is in het werk gesteld om dit jaar zo goed mogelijk door te komen. Dat hebben we echt samen voor elkaar gekregen. Ik ben ook blij met de resultaten die zijn geboekt. Volgend jaar kunnen we weer veel nieuwe leerlingen verwelkomen en ook zijn de examenresultaten goed. Op het moment van schrijven zijn de herkansingen nog in volle gang, maar de prognoses zijn als volgt:

 

Basis: 100%

Kader: 100%

Mavo: 100% 

Havo: 91%

Vwo: 95% (Cum Laude)

 

Een resultaat waar we met elkaar in deze bijzondere omstandigheden trots op mogen zijn. Uiteraard wil ik al onze geslaagde leerlingen van harte feliciteren en ik kijk met hen en het team uit naar de diploma uitreiking.